1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

ترافل کلاسيک نعنايي

با پودر کاکائو گلها و شکلات های خرد شده و موادلازم دیگر می توان ترافیل کلاسیک نعنایی تهیه نمود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش دوم)

برای نگهداری سالاد کاهویی تازه، بهتر است از یک دستمال کاغذی برای جذب رطوبت کاهو و پیشگیری از پژمردگی آن استفاده نمایید. ضمن اینکه روی ظرف سالاد را با نایلون طوری بپوشانید که هوا به داخل ظرف نفوذ نکند.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتلت گیاهی

آب و پودر کتلت گلها را مخلوط کرده و برای 15 دقیقه کنار گذاشته و سپس تخم مرغ ها را بیفزایید از مایه کتلت به اندازه یک قاشق پر در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید .حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید دو طرف کتلت کاملا طلایی شود.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش آخر)

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش نهم)

مصیبت بارترین حالت برای یک کاسه از پاستای داغ زمانی است که رشته های آن بهم بچسبد و یا بدتر از آن، رشته ها جمع شده و بشکل یک توده چسبنده درآید. علت آن بدلیل حجم کم و کوچک بودن ظرف پخت نسبت به مقدار پاستا می باشد، چرا که رشته ها برای پختن و آزاد کردن نشاسته نیاز به فضای کافی دارند.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

اسموتی رژیمی توت فرنگی

در دسته نوشیدنیها ، اسموتی توت فرنگی یکی از سردنوشهایی است که به راحتی با دستور تهیه زیر سرو می گردد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترایفل گیلاس

ترایفل ها دسرهایی متشکل از یک لایه کیک یا بیسکوییت ، میوه ،خامه می باشند . در ظرف دلخواه ابتدا یک لایه بیسکوییت خرد شده ریخته ، سپس با قهوه غلیظ کمی بیسکوییت ها را مرطوب نمایید.یک لایه خامه فرم گرفته و سپس گیلاس های بدون هسته و خرد شده بریزیدو در نهایت یک لایه نازک شیر عسلی ریخته و روی ترایفل را با گیلاس و بیسکوییت تزیین نمایید. دسر را تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15