1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

سالاد برنج برزیلـی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای اشتهابرانگیز از گیلاس، کاکائـو و بلغور جـو

صبحانه و یا میان وعده ی خوشمزه ی شکلاتی و به سبک دسر که مقدمات آن را به راحتی می توان از شب قبل فراهم نمود. برای این میان وعده می توانید از بلغور جوی فاقد گلوتن استفاده کرده و یا آن را بدون بکارگیری مواد لبنی تهیه نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه برش دادن و جدا کردن پوست زنجبیل

زنجبیل بدلیل عطر و طعم منحصر بفردش به عنوان یک مکمل در بسیاری از غذاهای دلچسب از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا خورشت کاری و برخی از کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. زنجبیل تازه یک گیاه ریشه ای است با انشعابات غده ای شکل که دارای پوست نازکی می باشد.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

کرپ

کرپ یک صبحانه مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

ترافل کلاسيک نعنايي

با پودر کاکائو گلها و شکلات های خرد شده و موادلازم دیگر می توان ترافیل کلاسیک نعنایی تهیه نمود
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15