1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

پلو میگو

با استفاده از انواع ادویه جات گلها و چاشنیهای گلها دستور تهیه پلو میگو در این بخش در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه خواندن صحیح دستورات شیرینی پزی

در این مقاله به ساده ترین و در عین حال مهم ترین گام در راه شیرینی پزی می پردازیم؛ یعنی دستور العمل پخت. دستور پخت شبیه به یک نقشه است، پس همانطور که باید نحوه خواندن یک نقشه را بدانیم، درست خواندن دستور پخت شیرینی نیز حائز اهمیت است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه میوه آناناس تازه را برش دهید؟

برخی افراد از خرید میوه آناناس تازه خودداری می کنند، فقط بدلیل واهمه از جداسازی پوست آن و برش دادن گوشت این میوه لذیذ و مقوی. برای این کار کافیست یک کارد تیز و بزرگ آشپزخانه و یک تخته برش داشته باشید. با کمک تصاویر زیر براحتی می توانید یک آناناس بزرگ را براحتی به قطعات مکعبی شکل کوچک تبدیل کنید.
ادامه مطلب
  1. غذاهای رژیمی

خوراک مرغ رژیمی

در این قسمت روش تهیه یک خوراک رژیمی در اختیار کاربران قرار می گیرد.خوراک مرغ رژیمی به راحتی قابل تهیه می باشد که در ادامه می توانید دستور تهیه آن را مشاهده نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر سیب شکم پـر

در این مقاله، دسری فرانسوی با سیبی که درونش با شکلات بادامی و یا بدلخواه با شکلات فندقی (Nutella) پر و طعم دار شده و با پوششی از خمیر پفی (هزارلا) تزیین گردیده است، تقدیم شما می گردد
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

موهیتو

یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار جهت پذیرایی از مهمانان در منزل موهیتو می باشد که با موادی بسیار ساده و کم هزینه امکان تهیه آن وجود دارد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای گلابی جنگلی

گلابی جنگلی را از وسط نصف می کنیم و هسته ها را می گیریم. سپس نیمی از شکر و تمام گلابی جنگلی ها را لایه لایه در قابلمه ریخته و یکروز در یخچال قرار می دهیم. سپس نصف شکر و 2 لیوان آب را به گلابی جنگلی و شکر اضافه می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که جوش آمد حرارت را کم می کنیم و در ظرف را بسته اجازه می دهیم با حرارت ملایم یک ساعت بماند تا قوام پیدا کند.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیکــــــ دارچین و ماست

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 40 دقیقه مدت زمان خنک شدن: 60 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15