1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر شکلاتی

یکی از دسرهای فانتزی که با پودر فرنی گلها تهیه می گردد ، دسر شکلاتی می باشد که دستور تهیه آن در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر مغزدار

یکی از دسرهای فانتزی ، دسر مغردار می باشد که توصیه می گردد با پودر فرنی گلها تهیه گردد که با کلیک روی ادامه مطلب می توانید دستور تهیه آن را مشاهد نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترافل های پذیرایی

یکی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار ، ترافل های پذیرایی می باشد که با استفاده از پودر پسته ، بادام و نارگیل گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر سیب شکم پـر

در این مقاله، دسری فرانسوی با سیبی که درونش با شکلات بادامی و یا بدلخواه با شکلات فندقی (Nutella) پر و طعم دار شده و با پوششی از خمیر پفی (هزارلا) تزیین گردیده است، تقدیم شما می گردد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترایفل گیلاس

ترایفل ها دسرهایی متشکل از یک لایه کیک یا بیسکوییت ، میوه ،خامه می باشند . در ظرف دلخواه ابتدا یک لایه بیسکوییت خرد شده ریخته ، سپس با قهوه غلیظ کمی بیسکوییت ها را مرطوب نمایید.یک لایه خامه فرم گرفته و سپس گیلاس های بدون هسته و خرد شده بریزیدو در نهایت یک لایه نازک شیر عسلی ریخته و روی ترایفل را با گیلاس و بیسکوییت تزیین نمایید. دسر را تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت وارونه گلابی

فر رو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قالب رو با کره چرب کنین و گلابی های قاچ شده و کشمش رو داخلش بچینین . یک پیمانه شکر و 3/1 پیمانه آب رو داخل یک شیر جوش بریزین و روی حرارت تند بذارین تا کهربایی رنگ شده کره اضافی را افزوده. سپس کارامل رو روی گلابی ها بریزین .
ادامه مطلب
1