1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای پاپریکا

پاستای پابریکا با پودر پابریکای گلها ودیگر چاشنیهای گلها قابل تهیه می باشد که در کنار ان برای سرو با پاستا روش تهیه میت بال نیز در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

چیپـس سبزیجات با طعم رزمـاری

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه مدت زمان پخت: 25 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

سالاد برنج برزیلـی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای مرغ و سس سفید

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید. پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

خمیر پیتزای فوری

به آب ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن مایع و نمک و مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرارداده و ورز دهید تا کاملا یکدست شود خمیر را در ظرف پیتزا کمی چرب شده با دست پهن کنید و مواد پیتزا دلخواه روی خمیر چیده و به مدت 30 دقیقه خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده پخت نمایید
ادامه مطلب
1