1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم

یکی از ساده ترین کراست ها یا پوسته ها انواع بیسکویتی آن است شما می توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه استفاده نمایید در تهیه آن می توانید از پودرکاکائو گلها نیز استفاده نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

پیش غذایی با تزیین کفشدوزک

دستور تهیه: 1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و ماست را با هم ترکیب نموده تا یکدست و کرمی شود. سپس 1 قاشق سوپخوری از آن را در ظرفی جداگانه با افزودن چند قطره از رنگ مشکی، رنگی نموده و به یک قیف یکبار مصرف انتقال داده و در یخچال قرار دهید. 2. اینک پیازچه و جعفری خرد شده را بهمراه پودر سیر به باقیمانده مخلوط پنیر خامه ای و ماست اضافه نمایید. از ترکیب حاصل بمقدار لازم بر روی هر بیسکویت طوری قرار دهید که از لبه بیسکویت فاصله داشته باشد. 3. دو برش از گوجه فرنگی های مینیاتوری را با فاصله از یکدیگر (شبیه به بال کفشدوزک) بر روی لایه کرمی قرار دهید. برای سر کفشدوزک زیتون را در بالای گوجه فرنگی ها قرار دهید. اگر اندازه زیتون با سایز بیسکویت و گوجه ها مطابقت ندارد می توانید آن را از درازا دو نیم کرده و از یک نیمه ی آن برای سر استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

پنگوئن های شکلاتی

ایده ی پنگوئن های شکلاتی براحتی با استفاده از رول های شکلاتی یا شکلات مغزداراستوانه ای شکل، تکه هایی از پرتقال شکری یا پاستیل پرتقالی، مارشمالو، تافی شکلاتی نرم، چشم های آبنباتی آماده و یا پنیر خامه ای سفت و شکلات چیپسی، با همراهی فرزندانتان قابل اجرا است.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
1