1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک پاچه

در بین غذاهای ایرانی خصوصا در میان خوراکهای سنتی ، خوراک پاچه یک غذای مقوی وپرطرفدار می باشد که با ادویه ها و خصوصا چوب دارچین گلها به راحتی تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک تاس کباب و هویج

در میان خوراکهای ایرانی ،خوراک تاس کباب با هویج از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که دستور تهیه آن به همراه تصاویر مربوطه در ادامه مطلب در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوی کـدو با چاشنی پنیر فتا

مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

تارت بادمجان کبابی

برای تهیه خمیر، آرد و کره و نمک و ادویه را درون غذاساز بریزید تا به صورت گلوله‌های ریز در بیایند. زرده‌ تخم‌مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. تصویر 6و7و8 خمیر را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید . سپس آنرا روی ظرف پای قرار داده و اضافه ها را با چاقوی تیز ببرید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتف مرغ کبابی در فر

یک کاسه متوسط بردارید ومواد رو با هم مخلوط کنین و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار دهید. سپس بالهای مرغ رو داخل ظرف مخصوص فر بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. سیب زمینی متوسط را بعلاوه قاچ کنید. داخل یه دستمال کاغذی ضخیم بپیچید و با آب کاملا مرطوب نمایید سپس در بشقابی قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در میکرو فر گذاشته تا نرم شود . سیب زمینی را با کمی نمک و کره سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوسبزی

سبزی خشک را در 4 پیمانه اب حداقل به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس با تخم مرغهای زده شده و باقی مواد با هم مخلوط کنین و حدود 2 الی 3 ق غ هم از روغن مایع داخلش بریزید .
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتلت گیاهی

آب و پودر کتلت گلها را مخلوط کرده و برای 15 دقیقه کنار گذاشته و سپس تخم مرغ ها را بیفزایید از مایه کتلت به اندازه یک قاشق پر در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید .حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید دو طرف کتلت کاملا طلایی شود.
ادامه مطلب
1