1. فوت و فن

چگونه شکلات را تمپر (temper)کنیم ؟

اگر بخواهید شکلات قالبی درست کنید باید از شکلات های پوششی استفاده کنید که نیاز به تمپرینگ دارد. اگر بدون تمپرینگ شکلات را گرم یا سرد کنید، بلورسازی کره کاکائو موجب ساخت بلورهایی با اندازه‌های مختلف (بلورهای بد) شده و شکلات شما شکفته می‌شود – یعنی مات شده و روی آن تکه‌های سفید ایجاد خواهد شد. همچنین به جای اینکه سفت و محکم شود، به طور ناخوشایندی شُل می‌شود.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تزیین غذای کودکان

برای غذای کودک تان با صرف کمی وقت و هزینه ای اندک ایده خلاقانه خود را عملی نمایید. با ایجاد تنوع و بکار گیری سلیقه شخصی تان، غذا را دلپذیرتر و اشتها برانگیز کنید. با دانستن علائق فرزندان تان و الهام گرفتن از داستانها و شخصیت های مورد علاقه ی آنها، می توان قوه خلاقه ی کودکان را نیز به چالش گرفت.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تهیه میان وعده های سالم و لذیذ برای کودکان

تهیه میان وعده های سالم و در عین حال جذاب تمایل کودکان به خوردن مواد غذایی مفید را دو چندان می کند. ضمن اینکه آنها را با هنر تزیین غذا بشکلی بسیار ساده آشنا می نماید. در زیر با ارایه چند ایده ساده که میوه تشکیل دهنده همه آنها موز می باشد از شما نیز دعوت می کنیم تا در این کار خلاقانه سهیم شوید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش اول)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. چاقـوی سرآشپـز چاقوی سرآشپز همراه با تخته مخصوص خرد کردن مواد، از جمله مهم ترین ابزار موجود در یک آشپزخانه هستند. این کارد مناسب ساطوری کردن سبزیجات، خرد کردن سیر و پیاز، برش دادن میوه جات، صیفی جات، گوشت بدون استخوان، ماهی و مرغ (با استخوان های ظریف) و سایر کارهایی که می توان با یک کارد سرآشپز انجام داد، می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. پیمانه های اندازه گیـری پیمانه های اندازه گیری در دو نوع فلزی و پلاستیکی با لبه های سر تخت برای اندازه گیری موادی همچون آرد، حبوبات و غلات استفاده می شود. پیمانه ها در چهار اندازه ی پیمانه کامل، 2/1 ، 3/1 و 4/1 موجود است. پیمانه ی مخصوص اندازه گیری مایعات نیز با گنجایش از یک تا چهار پیمانه در دو نوع پلاستیکی و شیشه ای (از جنسی که بتوان سطح مایعات را براحتی دید) وجود دارند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5