1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قورمه سبزی

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و زرد چوبه و سبزی آماده گلها کمی تفت داده سپس به همراه لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب روی حرارت ملایم گذاشته تا خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش بامیه و کاری

گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پیازداغ را مخلوط کرده خوب ورز می دهیم و به اندازه گرده قلقلی می کنیم و کمی تفت می دهیم پیاز را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود سپس بامیه را افزوده و تفت می دهیم بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و قلقلی ها را به آن می افزاییم.سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل خورش ریخته و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد .
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
1