1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی انبه

انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی آلبالو

آلبالوها را شسته و دم آنرا بگیرید .و بگذارید خشک شود . شکر ،نمک ،سرکه را به همراه ترخون خشک روی حرارت گذاشته و کمی گرم شود . آلبالوها را اضافه کرده و ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت بک هفته در جای تاریک قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
1