دمی گوجه

دمی گوجه



مواد لازم


پودر گوجه فرنگی گلها یک پیمانه
برنج: ۲ پیمانه
پیازداغ: 4 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی خرد شده: ۱ عدد
زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز، ادویه پلویی، گرانول سیر،نمک به میزان دلخواه


طرز تهیه:
برنج و زعفران را با سه لیوان آب و نمک بگذارید دو ساعت بماند.در ظرف مناسب پیازداغ و سیب زمینی های نگینی شده  و ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید





سپس پودر گوجه فرنگی گلها و برنج را با آب افزوده و اجازه دهید آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را با حرارت ملایم دم کنید.
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران

زهره مرتضی قلی
1394/04/01

متشکرم عالی بود