خورش بامیه و کاری



مواد لازم:

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیازداغ   2قاشق سوپخوری

بامیه 300 گرم

پیاز متوسط  یک عدد

خامه  50 گرم

آرد  3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه  به میزان دلخواه

ادویه کاری گلها  2 قاشق مربا خوری

کره  50 گرم

روغن 2 قاشق غذا خوری

سیب زمینی  2 عدد متوسط

 

 

طرزتهيه

گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پیازداغ را مخلوط کرده خوب ورز می دهیم و به اندازه گرده قلقلی می کنیم و کمی تفت می دهیم

پیاز را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود سپس بامیه را افزوده و تفت می دهیم بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و قلقلی ها را به آن می افزاییم.سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل خورش ریخته  و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم .

 

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران