تارت بادمجان کبابی


مواد لازم برای خمیر

آرد سفید گلها 200 گرم
کره سرد مکعبی خرد شده 100 گرم

زرده تخم مرغ یک عدد
آب سرد به میزان لازم
ادویه کاری گلها  1 ق چایخوری
نمک به میزان لازم
   
برای تهیه خمیر، آرد و کره و نمک و ادویه را درون غذاساز بریزید تا به صورت گلوله‌های ریز در بیایند. زرده‌ تخم‌مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود.








خمیر را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید.  روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید . سپس آنرا روی ظرف پای قرار داده و اضافه ها را با چاقوی تیز ببرید.






   فر را با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید.  خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
 



در این مرحله می توانید خمیر تارت را با هر نوع فیلینگ دلخواه پر کنید




روش تهیه مواد داخل پای

4 بادمجان متوسط را کبابی کرده و پوست بگیرید و به همراه کمی جعفری ویک پیمانه پنیر پیتزا و کمی سیر سبز داخل پوسته تارت ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران