صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی


 

صبحانه پیش ساخته سالم، مقوی، خنک و دلپذیر، مناسب برای صبح های گرم تابستانی که مقدمات آن را می توان براحتی از شب قبل فراهم نمود.
   




بطور عمومی دستور بعمل آوردن جو برای معجون های پیش ساخته، بشرح زیر می باشد:
 


- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید.
- در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
- مخلوط مواد را به یک ظرف شیشه ای دردار و یا هر نوع ظرف مقاوم در برابر نفوذ هوا انتقال داده و بگذارید جو بمدت حداقل سه ساعت و حداکثر در طول شب تا صبح، در مایعات و در محیط یخچال خوب خیس بخورد.
- روز بعد در هنگام صبح، به مخلوط فوق میوه های مورد نظر، خشکبار و هر نوع افزودنی دلخواه تان را افزوده و صبحانه لذیذتان را میل نمایید.
 
مواد لازم برای یک نفـر:
 
شیر (ترجیحا شیر بادام شیرین نشده) :2/1 پیمانه
پودر پروتئین با طعم وانیل (اختیاری) :16 گرم
بلغور جوی دوسر:2/1 پیمانه
گندم سیاه (گندم گاوی یا راش گندم - برای ترد کردن) :1 قاشق سوپخوری
 


تخم شربتی (به غلظت مخلوط شما می افزاید):1 قاشق سوپخوری
 


پودر نارگیل (شیرین نشده – برای افزودن به چربی طبیعی) :1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین :2/1 قاشق چایخوری
عصاره یا اسانس بادام :8/1 قاشق چایخوری
نمک دریا:12/1 قاشق چایخوری
ماست کم چرب و شیرین نشده :2/1 پیمانه

ایده هایی برای تزیین صبحانـه:

- پوره توت فرنگی یا سس سیب
- ماست
- میوه هایی نظیر توت فرنگی، گیلاس، هلو و هر میوه فصلی دلخواه
- ترکیبی از میوه های خشک و مغزهای مقوی
- پودر نارگیل

دستور تهیـه:
 
1. در صورت استفاده از پودر پروتئین، آن را با شیر مخلوط کنید. سپس سایر مواد را به ترکیب اضافه نموده و مواد را خوب مخلوط کنید.
2. در یک ظرف شیشه ای در دار مخلوط تهیه شده را بریزید. درب ظرف را بسته و از شب تا صبح آن را در یخچال قرار دهید.
3. برای سرو صبحانه، در یک ظرف بلورین و یا یک جام پایه دار یک لایه از مخلوط را ریخته و بر روی آن لایه ای از مواد تزیینی را قرار داده، همینطور لایه به لایه مواد را روی هم قرار دهید.

 


منبع: منتخب از وبسایت mariamakesmuffins ، بتاریخ ژوئن 2011  
 
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران