خوراک تاس کباب و هویج

غذاي ايراني ادويه ايراني



خوراک تاس کباب و هويج

مواد لازم


براي دو نفر
گوشت چرخکرده ( مخلوط گوساله و گوسفند) 400 گرم
هويج متوسط درشت خرد شده   دو عدد
سيب زميني بزرگ  مکعبي خرد شده     يک عدد
پياز متوسط  حلقه اي خرد شده     يک عدد
گوجه فرنگي متوسط  حلقه اي خرد شده   دو عدد
پيازچه ريز خرد شده  دو عدد
پياز داغ   چهار قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپ خوري
ادويه گلها :فلفل سياه 4/1 قاشق چايخوري . سماق 2/1 قاشق چايخوري. پاپريکا يک قاشق چايخوري. زرد چوبه 2/1 قاشق چايخوري. نمک و زيره به ميزان لازم


روش تهيه
گوشت و ادويه ها و دو قاشق سوپ خوري پياز داغ و پيازچه ها را مخلوط کرده و کمي ورز مي دهيم-



ابتدا در ماهيتابه کمي روغن ريخته روي حرارت متوسط قرار داده و پياز ها را در مرکز ماهيتابه مي چينيم

 
    گوشت ها را به فرم شامي در آورده و روي پياز ها مي چينيم



   هويج و سيب زميني را در اطراف چيده و گوجه فرنگي  را روي گوشت ها قرار مي دهيم

   
در اين مدت  رب را در ظرفي ديگر کمي تفت داده و باقي پياز داغ را افزوده ، نمک و فلفل را اندازه کرده و حدود يک پيمانه آب مي افزاييم و اجازه مي دهيم کمي بجوشد
 
 سس را روي تاس کباب ريخته مجددا در ظرف را بسته و پخت را حدود يک ساعت يا تا زمانيکه هويج ها پخته شود ادامه مي دهيم

نکات
این خوراک را مي توان با زيتون،سبزي تازه ، پنير بلوچيز سرو نمود
 
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران