مربای توت فرنگی




مواد لازم


توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر یک کیلو گرم


روش تهیه


 پس از آنکه دم توت فرنگی ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه لای آنها شکر بپاشید و یک شب بگذارید تا توت فرنگی ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. قتی که شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت فرنگی، به حدود نیم ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی تر شود، مربا تیره رنگ تر می شود. بعد از پخت بهتر است تا 12 ساعت مربا در ظرف خودش بماند و سپس در شیشه مناسب ریخته شود.


فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران