کیک دورنگ

کیک دو رنگ




مواد لازم:



پودر کیک گلها موزی و کاکائویی هر کدام نصف بسته
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع  3/2 پیمانه
شیر 3/2 پیمانه
گاناش  و خلال بادام  برای تزیین به میزان لازم
روش تهیه:
1-    ابتدا دو عدد تخم مرغ  را کمی  با هم زن بزنید ، سپس 1/3 پیمانه روغن مایع و1/3 پیمانه  شیر را افزوده و کمی مخلوط کنید در نهایت نصف بسته پودر کیک موزی گلها را افزوده و به آرامی مخلوط کنید.
2-    در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ  را کمی  با هم زن بزنید ، سپس 1/3 پیمانه روغن مایع و1/3 پیمانه  شیر را افزوده و کمی مخلوط کنید در نهایت نصف بسته پودر کیک کاکائویی گلها را افزوده و به آرامی مخلوط کنید.
3-    کف قالب 25 سانتی متری را با روغن مایع چرب کرده و سپس آردپاشی نمایید و 1/3 از مایع شکلاتی را ریخته ، سپس در مرکز آن 1/3 از مایع موزی را بریزید. مجددا 1/3 از مایع شکلاتی را در مرکز مایع موزی ریخته و این کار را تا اتمام مایه کیک انجام دهید
.




4-    قالب را در فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه  قرار دهید.
5-    پس از اتمام زمان پخت کیک را از قالب درآورده و پس از سرد شدن به میزان لازم گاناش روی آن ریخته و با کمی خلال بادام تزیین نمایید.

نکات:
ترکیب کیک شکلاتی و کیک وانیلی نیز مناسب است
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران