میگوی کبابی با سس سیـر (غذای برزیلی)

26478_l.jpg

مواد لازم (برای 6 نفر):
سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته):2 عدد
سوسیس کوکتل:3 عدد
میگوی درشت (پاک شده با دم):24 عدد  
سس سیر (برای سرو): مقداری
نان پیتا و یا نان نازک لبنانی (برای سرو):مقداری


 


 
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

میزان سختی بعمل آوری: آسان

 


دستور تهیه :

 

1_ سیب زمینی ها را در آب جوش بمدت 10 الی 12 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شوند (نیازی به پخت کامل آن نمی باشد). پس از سرد شدن، آن ها را به قطعات 2 الی 3 سانتی متری برش دهید.

 

2_ سوسیس ها را بصورت حلقوی برش داده و آنها را بهمراه قطعات سیب زمینی و میگوها به سیخ فلزی بکشید.

 

3_ گریل مخصوص باربیکیو را با حرارت متوسط بالا روشن کنید. هر طرف سیخ را بمدت 3 الی 4 دقیقه حرارت دهید و یا تا زمانیکه رنگ میگوها تغییر کرده و سیب زمینی ها طلایی رنگ شوند. سپس بکمک نان آنها را از سیخ بیرون کشیده و همراه با سس سیر سرو نمایید.

 



ارزش غذایی (برای هر نفر):
انرژی: 1275 کیلو ژول – کل چربی: 19 گرم – چربی های اشباع: 5.5 گرم - پروتئین: 23 گرم - کل کربو هیدرات: 12 گرم -  فیبر غذایی: 1 گرم




سس سیــر 

Aioli.jpg

مواد لازم (برای 4/3 پیمانه):


سیر (له شده): 3 حبه

نمک:2/1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه کوبیده:2 قاشق چایخوری

تخم مرغ (و یا زرده به تنهائی):1 عدد درشت

روغن زیتون:2/1 پیمانه

آبلیموی تازه:1 قاشق سوپخوری

جعفری (ساطوری شده):1 قاشق سوپخوری



دستور تهیه: 
 

1_ تمامی مواد تشکیل دهنده بجز روغی زیتون را در یک غذاساز مخلوط و پوره کنید

 

2_ سپس روغن زیتون را بتدریج به پوره افزوده و مواد را در غذاساز هم بزنید تا سس سیر به غلظت مناسب برسد.

 

 

نکته: برای تغییر طعم سس بجای جعفری می توانید از برگ رازیانه تازه، شوید، رنده پوست لیمو و یا حتی خشکبار بو داده شده بصورت پودر نیز استفاده نمایید و یا از میزان سیر بکاهید.

 

 
 
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران