ترافل های پذیرایی

دسر شکلاتی

ترافل های پذیرایی




مواد لازم:



خامه 200 گرم
شکلات تلخ 600 گرم
پودر پسته و بادام و نارگیل گلها به میزان لازم


روش تهیه:
1-خامه را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. در اواسط این زمان یک بار آن را به هم بزنید.
2- شکلات را در صورت تخته ای بودن خرد کرده و یکجا به خامه بیفزایید



3- یک تا دو دقیقه صبر کنید سپس شکلات را به هم زده تا کاملا یکدست شود


4- با کمک قیف  قنادی، شکلات را به قطعات مساوی تقسیم نمایید



5- اجازه دهید تا شکلات کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به کمک دست گرد کرده در مغز پسته بغلطانید

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران