سوپ گندم پرک

غذای ایرانی  ادویه ایرانی



سوپ  گندم پرک

مواد لازم



گندم پرک گلها  نصف پیمانه
هویج بزرگ  خرد شده   یک عدد
کلم بروکلی  خرد شده  یک پیمانه
پیازمتوسط  خرد شده  یک عدد
پیازچه یا تره فرنگی  نصف پیمانه
استاک مرغ    نیم لیتر
پرک سیر گلها و فلفل دان گلها و نمک به میزان لازم


روش تهیه

    گندم پرک و هویج و استاک مرغ را با هم در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم
 

   
پیاز و کلم بروکلی و پیازچه را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و کمی تفت می دهیم سپس در اواسط پخت آن را به سوپ می افزاییم
    در انتها یک پیمانه از سوپ را در میکسر ریخته و کاملا میکس کرده ، مجددا به سوپ اضافه می کنیم. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و در انتها آنرا با کمی خامه ، مرغ ریش ریش شده ، پودر سیر و لیموی تازه سرو می کنیم

نکات
برای تهیه استاک مرغ می توانید قسمت های استخوان دار مرغ  را با یک پیاز ، یک هویج،یک شاخه کرفس و یک حبه سیرو یک تکه چوب دارچین و یک لیتر آب  به مدت یک ساهت بجوشانید . صاف کرده و در یخچال یا فریزر نگه داری نمایید



فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران