فرنی سیب

غذای کودک  ( هشت ماهگی به بعد)





مواد لازم:


شیر                  یک پیمانه
آرد برنج گلها       یک قاشق سوپ خوری
پوره سیب          یک دوم  پیمانه

روش تهیه:


1- ابتدا آرد برنج را در شیر سرد حل کنید.


2- ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم بزنید تا به غلطت مطلوب برسد.


3- سیب را که با کمی آب و روی حرارت ملایم پخته اید  با بلندر پوره کرده ، اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.

نکات:

1- فرنی را پس از سرد شدن در ظرف دردار ریخته و حداکثر تا 24 ساعت مصرف نمایید . در صورت تمایل می توانید آنرا در ظرف یخ قالبی ریخته منجمد نموده ، سپس  در کیسه نایلونی ریخته و در فریزر به مدت یک ماه قرارداده و کم کم مصرف نمایید.

2- می توانید فرنی  را با آب تهیه کرده و در آخر دو پیمانه "موجود در قوطی"  از شیر خشک کودک به آن بیفزایید.

3- برای کودکان بالای یک سال و نیم می توانید از کمی شکر ترجیحا قهوه ای برای طعم دار کردن فرنی استفاده نمایید.


 

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران