ترایفل گیلاس



مواد لازم :

بیسکویت دلخواه
خامه فرم گرفته
گیلاس
شیر عسل
قهوه غلیظ

روش تهیه :
ترایفل ها دسرهایی متشکل  از یک لایه کیک یا بیسکوییت ، میوه ،خامه می باشند .
در ظرف دلخواه ابتدا یک لایه بیسکوییت خرد شده ریخته ، سپس با قهوه غلیظ کمی بیسکوییت ها را مرطوب نمایید.یک لایه خامه فرم گرفته و سپس گیلاس های بدون هسته و خرد شده بریزیدو در نهایت یک لایه نازک شیر عسلی ریخته و روی ترایفل را با گیلاس و بیسکوییت تزیین نمایید. دسر را تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران