پاستای مرغ و سس سفید


مواد لازم:

پاستا:250گرم
آرد سفید گلها: 3 قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
خامه: 1 قاشق سوپخوری
فیله مرغ : 200 گرم
ریحان: 100 گرم
شیر :1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
ادویه کاری گلها: 2/1 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود.


 ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید.


پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید  به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
 

: روش تهیه سس

•کره رو روی حرارت گذاشته تا ذوب شود و آرد را به  آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد شیر را  اضافه میکنیم و خیلی سریع و تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. در نهایت نمک و فلفل سیاه تازه را به مواد اضافه می کنیم.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران