مربای آلو زرد




مواد لازم:

آلوزرد سفت : 1 کیلو
شکر: 750گرم

روش تهیه
ظرف جاداری را پراز آب کرده روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. آلوها را می شوییم و در آب جوش می ریزیم بعد از 30 ثانیه آن را در صافی  می ریزیم و وقتی کمی خنک شد، پوست آنها را می کنیم.

 آلوها را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و لابلای آن، شکر می ریزیم و می گذاریم یک شب بماند.

آلو ها را از شکر خارج می کنیم و دو لیوان آب روی شکر می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و قوام بیاید. سپس آلوها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و شهد مربا مناسب شود. اگر آلو ها پخته، ولی شهد مربا هنوز رقیق بود، آلو ها را از آن خارج نموده و شهد را به تنهایی می جوشانیم تا قوام آن مناسب شود. سپس آلو ها را در آن می ریزیم و مربا را در شیشه مناسب می ریزیم.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران