ترافل کلاسيک نعنايي


ترافل کلاسيک نعنايي





مواد لازم





شکلات تيره ريز خرد شده 300 گرم
خامه پرچرب 100 گرم
عرق نعنا دو آتيشه 4/1 پيمانه يا سيروپودر نعناع 2 قاشق سوپ خوري
پودر کاکائو گلها به ميزان لازم


روش تهيه
 
خامه را روي حرارت ملايم گرم کرده تا اطراف ظرف شروع به حباب زدن کند  در اين مرحله خامه را به شکلات اضافه کرده و دو تا سه دقيقه صبر ميکنيم.سپس هم مي زنيم تا يکدست شود.



 
عرق نعنا را در کمي گرم مي کنيم تا حدي که انگشت را نسوزاند و کم کم به ترکيب بالا اضافه مي کنيم و هم مي زنيم




ترکيب را 20 دقيقه در دماي محيط قرار مي دهيم تا خودش را بگيرد. سپس به آن پودر کاکائو اضافه مي کنيم تا غلظتش به اندازه اي شود که بتوان آنرا به با قاشق اسکوپ گرد کرد.
دقت کنيد هرچه خمير شکلاتي ما نرم تر باشد طعم مطلوب تري خواهد داشت.
توپک ها را در پودر کاکائو غلطانده و 30 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم و سپس سرو مي کنيم
.



فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران