کیک هلو



مواد لازم

آرد 115 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

کره دمای محیط 115 گرم

شکر 170 گرم

تخم مرغ 2 عدد

هلو هسته جدا 6 عدد

روش تهیه

در یک ظرف مواد خشک را مخلوط کرده و از الک بگذرانید. سپس در ظرفی دیگر گره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید تا کاملا کرم رنگ شود . مواد خشک را کم کم افزوده و با کمک لیسک به آرامی مخلوط نمایید

هلوها را یک دقیقه در اب جوش قرار داده  سپس بالافاصله در اب یخ بریزید و پوست و هسته انها را جدا کنید . مخلوط را در قالب ریخته به طوری که نیمی از ظرف خالی بماند ، هلوها را روی آن چیده و در فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار داده و سپس گرم سرو نمایید.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران