کیک سیب


کيک سيب





مواد لازم




سيب 6 عدد متوسط
دارچين گلها 2 قاشق سوپخوري
آرد گلها 2 و 4/3 پيمانه
بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
نمک 4/1 قاشق مرباخوري
روغن مايع 1 پيمانه
شکر 2 پيمانه
آب پرتقال 4/1 پيمانه
وانيل 2/1 قاشق مرباخوري
تخم مرغ 4 عدد متوسط
گردوي درشت خرد شده 1 پيمانه
کره 25 گرم براي تفت دادن
روش تهيه
فر را روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.نيمي از سيب ها را پوست گرفته خلالي خرد کنيد و نيمي ديگر را مکعبي خرد نماييد و با پودر دارچين مخلوط نماييد






آرد و بيکينگ پودر و نمک را مخلوط کرده از الک بگذرانيد. در ظرفي ديگر روغن مايع ،آب پرتقال ، رنده پوست پرتقال " در صورت تمايل" و شکر را مخلوط نماييد





مواد خشک را افزوده کمي هم بزنيد .




تخم مرغ ها را يکي يکي افزوده هم بزنيد




سيب هاي مکعبي خرد شده را به همراه گردو بيفزاييد.










در ماهيتابه کره و سيب هاي خلالي را کمي تفت دهيد




قالب مناسب وسط خالي را ابتدا با کره چرب کرده و سپس آرد پاشي نماييد




مواد کيک را داخل قالب ريخته و روي آن را با سيب بپوشانيد.




کيک را در طبقه وسط به مدت 1 و 2/1 يا تا زمانيکه مرکز کيک کاملا پخته شود قرار دهيد.


فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران