دلمه بلغور



مواد لازم:

بلغور: ۲ پیمانه
سبزی نعنا وجعفری : 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده: ۲۰0 گرم
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 4 قاشق سوپخوری
زردچوبه:  1 قاشق مرباخوری
پودر سیر: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: 5 تا 6 عدد

طرز تهیه:

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده  و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید .
 

سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده



در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک  را افزوده یک پیمانه  آب اضافه کنید



دلمه ها را بدون در در ظرف چیده در ظرف را بسته یا با سلفون بپوشاند ودر فر 180 درجه به مدت یک ساعت قرار دهید .تصویر 65
در دلمه ها را هنگام سرو روی آنها قرار دهید




فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران