پاستای پاپریکا


پاستای پاپریکا





مواد لازم





آرد سفید گلها    200گرم
تخم‌مرغ درشت   2عدد
پودر پاپریکا گلها 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه
آرد  وپاپریکا و کمی نمک را در ظرفی ریخته وسط آن را گود کنید. تخم‌مرغ‌ها  و روغن زیتون را در وسط آرد بریزید و بوسیله‌ی یک چنگال کم‌کم آرد و تخم‌مرغ را باهم مخلوط کنید





سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا حالت کشدار پیدا کند و به دست نچسبد. بعد خمیر آماده شده را به مدت 30دقیقه با سلفون  پوشانده و در هوای معمولی آشپزخانه استراحت دهید






خمیر را به 4قسمت تقسیم کرده، روی آن‌ها رابا پارچه بپوشانید تا خشک نشود. روی میز کار را آرد پاشیده، سپس با یک وردنه که به آرد آغشته شده یک قسمت از خمیر‌ها را پهن کنید. این کار را ادامه دهید تا خمیر به ضخامت 5میلی‌متر برسد. از این مرحله به بعد به نرمی ولی سریع خمیر را وردنه بکشید تا ضخامت آن به 2/5 میلی‌متر برسد





اگر از دستگاه برای پهن کردن خمیر استفاده می‌کنید یک تکه از خمیر را برداشته، اول با وردنه کمی پهن کنید. سپس خمیر و رول دستگاه را کاملاً آردپاشی کرده و خمیر را یک‌بار بدون کشیدن از دستگاه رد کنید، بعد دو لبه‌ی خمیر را تا وسط آن تا کنید و خوب فشار دهید تا هوای بین آن خارج شود. دوباره خمیر را از دستگاه رد کنید و این کار را 5بار تکرار کنید.
 پیچ دستگاه را روی شماره‌ی بعد گذاشته و خمیر را به آهستگی از دستگاه عبور دهید.
 در پایان پیچ را روی آخرین درجه بگذارید و خمیر را رد کنید تا خوب نازک شود. هرجا که احساس کردید خمیر می‌چسبد، کمی آرد بپاشید.
در غیر اینصورت با کاتر برش زن پیتزا خمیر را به فرم  رشته رشته ببرید.
رشته ها را به مدت 10 دقیقه  کناری بگذارید







در قابلمه جا داری کمی نمک و زردچوبه و 2 لیتر آب ریخته ، بجوش آورید . حرارت را ملایم کرده و رشته ها را در آن ریخته و به مدت 7 تا 12 دقیقه بپزید .





پاستا را آبکش کرده و با سس دلخواه سرو نمایید.

میت بال برای سرو با پاستا


مواد لازم





گوشت  چرخکرده 200 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
پیازچه و ریحان خرد شده از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
قارچ صدفی 1 بسته
چاشنی پیتزا و لازانیای گلها یک قاشق سوپخوری


روش تهیه

گوشت  ،پیازچه و ریحان و پیاز داغ  و چاشنی گلها کمی ورز داده و قلقلی کنید و در تابه کمی تفت دهید







قارچ های خلالی خرد شده را افزوده و حرارت را ملایم کنید تا پخته شوند .




سپس به همراه سس کچاپ و پاستای پاپریکا سرو نمایید.
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران