حلوای هندی


حلواي هندی

موادلازم:

شير2ليتر

کره 10قاشق سوپ‌خوري

هويج رنده شده   يک ونيم کيلوگرم

شکر8تا 10 قاشق سوپ‌خوري

پودرهل سبز   1قاشق چاي‌خوري

پسته  براي تزيين   به مقدار لازم

طرزتهيه:

شيررادرقابلمه ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهید تا جوشیده وغليظ شود به طوري‌که مقدارشير درنهايت به نيم ليتربرسد . کره را درظرفي ریخته و روي حرارت قرار دهید . وقتي کره ذوب شد هويج رابه آن افزوده وهم ‌بزنيد تا نرم شود که حدود 20 دقيقه طول مي‌کشد . شير را به هويج پخته شده افزوده وهم‌ بزنيد وسپس به مدت 10 دقیقه روي حرارت قرار دهید . شکر را به مخلوط شير وهويج اضافه کرده وهم بزنيد وحرارت ‌دهيد تا کم ‌کم از ظرف جدا و خوش‌ رنگ شود که حدود 10 تا 15 دقيقه طول مي‌کشد . در اواخر طبخ ، هل رابه آن افزوده و هم بزنيد ، پس ازچند دقيقه حلوا را در ظرف مورد نظر‌ريخته و با پودر پسته و بادام تزيين نمایید.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران