تارت گیلاس


 
آرد:  300 گرم
. نمک: 1/2 قاشق چایخوری
. شکر: 100 گرم
. کره سرد 200 گرم
 . آب سرد: مقدار لازم
 
روش تهیه:

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.


خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود .سپس آنرا از یخچال خارج کرده به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار داده  سپس به فرم دلخواه و به ضخامت  نیم سانت پهن کنید.


خمیر را در ظرف قرار داده و از مواد میانی روی آن ریخته لبه ها را برگردانید و در فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت نیم ساعت و یا تا زمانیکه روی تارت کمی برشته شود قرار دهید.



روش تهیه مواد میانی:

آلبالو هسته گرفته: دو پیمانه
شکر: یک قاشق سوپخوری
دارچین: 2 قلم

همه مواد را داخل طرف ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه قرار دهید . سپس کنار گذاشته تا سرد شود

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران