سوفله پنیر



مواد لازم :

3
عدد تخم مرغ

120
گرم شکلات سفید

120
گرم پنیر خامه ای

وانیل 2/1 ق چ

روش تهیه


اول زرده تخم مرغ از سفیده جدا کنید . سپس سفیده را در یخچال قرار دهید و حرارت فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید . شکلات سفید را روی بخار آب قرار داده تا ذوب شود پنیر خامه ای را نیز افزوده از روی بخار آب برداشته و کاملا مخلوط کنید وانیل و زده را افزوده و بت همزن دستی بزنید.

سفیده را همزن زده تا کاملا فرم بگیرد سپس با استفاده از یک قاشق پلاستیکی  به ارامی به مخلوط شکلات بیفزایید.
و در قالب کاغذ انداخته شده بریزید.

قالب را در سینی فر لبه دار قرار داده و سینی را تا نیمه قالب از اب جوش پر کرده ، در فر قرار دهید تا 15 دقیقه با دمای 170 درجه بپزد . سپس دما را به 150 درجه رسانده اجازه دهید 15 دقیقه هم در این دما بماند. فر را خاموش کرده و 15 دقیقه دیگر صبر کنید . سوفله را پس از سرد شده با کمی پودر قند تزیین کنید.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران