سالاد برنج برزیلـی



سرو برای 6 نفر

مواد لازم:
برنج سفید دانه درشت (آبکش شده):2 پیمانه (400 گرم)
آب مرغ و یا آب سبزیجات:4.5 پیمانه (1.125 لیتر)
رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
آویشن خشک:1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی (خرد شده فاقد پوست): 4 عدد بزرگ
پیاز قرمز (خرد شده نازک): 4 عدد کوچک  
جعفری تازه (ساطوری شده):3/1 پیمانه
روغن زیتون بودار:1 قاشق سوپخوری



مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 15 دقیقه
میزان سختی بعمل آوری: آسان


دستور تهیه :

1_ برنج، آب مرغ، رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک ماهی تابه بزرگ بر روی شعله متوسط بالا بر روی اجاق گاز حرارت دهید. به محض شروع به تبخیر شدن آب مرغ، حرارت را کاهش داده، درب ماهی تابه را بسته و بمدت 12 دقیقه مواد را بپزید. سپس مواد را به یک ظرف بزرگتر انتقال داده و بگذارید در دمای محیط خنک شود.  

2_ اینک گوجه فرنگی، پیاز، جعفری، روغن زیتون، نمک و فلفل را با برنج مخلوط و این سالاد برزیلی را سرو نمایید.


نکته: برای جدا سازی راحت تر پوست گوجه فرنگی، با کاردی تیز یک ضربدر در انتهای گوجه فرنگی ایجاد کرده و آن را برای مدت 25 ثانیه یا تا زمانیکه پوستش در حال جدا شدن باشد در آب جوش قرار دهید. سپس گوجه فرنگی را خارج کرده و بلافاصله در ظرف حاوی آب یخ قرار داده، براحتی پوست آن را جدا کنید.


ارزش غذایی (سالاد برای هر نفر):
انرژی: 1280 کیلو ژول – کل چربی: 4 گرم – چربی های اشباع: 0.5 گرم - پروتئین: 9.5 گرم - کل کربو هیدرات: 57 گرم -  فیبر غذایی: 2.5 گرم  


فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران