ترشی انبه مواد لازم: انبه کامل:1کیلو سرکه سفید:به مقدار لازم (به اندازه ای که روی انبه ها را بپوشاند) زرد چوبه:1قاشق مرباخوری نمک: به مقدار لازم تخم گشنیز:1قاشق سوپ خوری زیره: 1قاشق سوپ خوری سیاه دانه: 1قاشق سوپ خوری فلفل قرمز ساییده: 1قاشق سوپ خوری فلفل قرمزخشک:5عدد روغن مایع:2/1 پیمانه سیر:6-5 حبه رنده شده تخم خردل: 1قاشق چای خوری زنجبیل ساییده:1قاشق چای خوری انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید، فلفل قرمز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید، حرارت را خاموش کرده تخم گشنیز، زیره ،سیاه دانه، تخم خردل و زنجبیل را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید، پس از سرد شدن به انبه اضافه کنید ترشی را در ظرف مورد نظر بریزید. فرم نظرات کاربران نام و نام خانوادگی: متن نظر: نظرات کاربران