ترشی انبه




مواد لازم:

انبه کامل:1کیلو
سرکه سفید:به مقدار لازم (به اندازه ای که روی انبه ها را بپوشاند)
زرد چوبه:1قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار لازم
تخم گشنیز:1قاشق سوپ خوری
زیره: 1قاشق سوپ خوری
سیاه دانه: 1قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ساییده: 1قاشق سوپ خوری
فلفل قرمزخشک:5عدد
روغن مایع:2/1 پیمانه
سیر:6-5 حبه رنده شده
تخم خردل: 1قاشق چای خوری
زنجبیل ساییده:1قاشق چای خوری

انبه را خرد کنید  نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید  تاگرم شود،سپس انبه  را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید، فلفل قرمز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید، حرارت را خاموش کرده تخم گشنیز، زیره ،سیاه دانه، تخم خردل و زنجبیل را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید، پس از سرد شدن به انبه اضافه کنید ترشی را در ظرف مورد نظر بریزید.



فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران