کرپ


کرپ



مواد لازم :

آرد           3/4پیمانه
تخم مرغ     3 عدد
شیر           یک پیمانه
کره ذوب شده 100 گرم
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق سوپخوری


روش تهیه :

مخلوط تخم مرغ زده شده ، شیر را مخلوط کنید سپس کره ذوب شده را بیفزایید





در نهایت آرد  و رنده پوست پرتقال را کم کم افزوده مخلوط کنید.
 








اگر این کار را آهسته انجام دهید مایه گلوله نخواهد شد ولی اگر این موضوع پیش آمد از صافی رد کنید تا یکدست شود.






تابهٔ کوچکی که بهتر است تفلون باشد را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی چرب کنید سپس به اندازه 2 تا 3 قاشق سوپ خوری از مایه را در تابه ریخته و آن را بگردانید تا یک سطح نازک در تابه ایجاد شود




بعد از یک دقیقه لبه های کرپ از تابه جدا می شود سپس آن را برگردانید و حدود 30 ثانیه طرف دوم را بپزید و کنار بگذارید ،




این کار را ادامه دهید تا مایه تمام شود .
داخل کرپ را می توان با شکلات ذوب شده یا خامه شکلاتی و یا هر مایه دلخواه پر کرد
.
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران