شکلات داغ با طعم فندق

 Hazelnut hot chocolate.jpg


سرو برای 6 نفر

مواد لازم :  

فندق خام :45 گرم (4/1 پیمانه)
شکلات تیره یا دارک (خرد شده):350 گرم
شیر:1.5 لیتر (6 پیمانه)
شهد یا شربت فندق (سیروپ): 125 میلی لیتر (2/1 پیمانه)
رب وانیل:2 قاشق چایخوری
پودر دارچین:1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته:مقداری برای تزیین  

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
مدت زمان پخت: 15 دقیقه
میزان سختی بعمل آوری: آسان





مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
مدت زمان پخت: 15 دقیقه
میزان سختی بعمل آوری: آسان



دستور تهیه :

1_ فندق ها را برای تفت دادن در سینی فر چیده و بمدت 5 الی 8 دقیقه در فر روشن با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. پس از خروج سینی از فر بلافاصله فندق ها را در میان یک حوله قرار داده و با مالش حوله پوست فندق ها را جدا نمائید. سپس آنها را بسیار ریز خرد کنید.

2_ شکلاتهای خرد شده را بین 6 فنجان مقاوم در برابر حرارت تقسیم کنید.

3_ در یک ماهی تابه بزرگ، شیر، شهد فندق، رب وانیل و پودر دارچین را مخلوط کرده، بر روی حرارت ملایم بجوشانید. با یک همزن بالونی ترکیب را هم بزنید تا مواد یکدست شده و روی آن کف پدیدار شود.

نکته: دستور تهیه شهد فندق و رب وانیل خانگی در انتها توضیح داده شده است.

4_ حال مایع داغ نوشیدنی تهیه شده را در داخل فنجانها بر روی شکلات خرد شده بریزید. برای تزیین روی فنجان خامه فرم گرفته و بر روی آن کمی از فندق خرد شده بپاشید.



ارزش غذایی (نوشیدنی برای هر نفر):
انرژی: 2215 کیلو ژول – کل چربی: 31 گرم – چربی های اشباع: 17 گرم – کل کربو هیدرات: 53 گرم – فیبر غذایی: 1.5 گرم - پروتئین: 13 گرم




شهد فندق خانگی


IMG_1666-300x199.jpg

مواد لازم :
فندق خام (ساطوری شده):2/1 پیمانه
کره:2 قاشق چایخوری
بادکا:4/3 پیمانه


دستور تهیه :
1_ در یک ماهی تابه کره را بر روی حرارت ملایم ذوب کرده و فندق های ساطوری شده را تا زمان تغییر رنگ به قهوه ای روشن تفت دهید
.
2_ در این مرحله بادکا را اضافه نموده و به حرارت دادن ادامه دهید تا رسیدن به غلظت، طعم و رایحه دلخواه . دقت شود ترکیب مواد خیلی نجوشد (کافیست که حدود 25% از آب آن تبخیر شود. توصیه می شود با فواصل زمانی طعم شیره را بچشید
)
نکته: در صورت تمایل به داشتن شیره ای با طعمی قوی تر می توانید مقدار 4/3 پیمانه دیگر به میزان فندق تان بیافزایید
.
3_ شیره آماده گرم را از روی شعله برداشته و از یک صافی فلزی رد کنید تا ذرات فندق از آن جدا شود. شیره موجود را می توانید در یک بطری در دار (محفوظ در مقابل هوا) بمدت 3 ماه در یخچال نگهداری نمایید. دقت شود پس از خنک شدن شهد فندق درب بطری را ببندید.

رب وانیل خانگی


article-inline-cme-photography.prod.demandstudios.com-eb460e61-3c0c-4d0b-8fc4-b857f9718b20.jpg

مواد لازم :  
لوبیای غلاف دار وانیل:به مقدار دلخواه  
بادکا و یا شیره ذرت:به مقدار دلخواه  



دستور تهیه :
1_ برای جذب رطوبت اضافی لوبیای وانیل، لوبیاهای از خط طولی برش داده شده را بر روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی با فاصله قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد بمدت 30 دقیقه قرار دهید.


article-inline-cme-photography.prod.demandstudios.com-3a77db17-cb95-48be-b834-26febc015781.jpg


2_ هر 10 دقیقه یکبار وانیل ها را چک کنید و پس از اطمینان از خشک شدن آنها، سینی را از فر خارج نمایید.

3_ وانیل های خنک شده را به قطعات کوچکتر شکسته و در آسیاب پودر نمایید. 

4_ پودر وانیل را در کاسه ای ریخته و یک قاشق سوپخوری بادکا و یا شیره ذرت به آن افزوده، ترکیب را هم بزنید. طعم حاصل را بچشید، در صورت دلخواه قاشق دیگری از بادکا را به آن بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. غلظت ترکیب به مقدار پودر وانیل شما بستگی دارد (باید در حدی باشد که روان بوده و براحتی از قاشق سرازیر شود).  




5_ رب وانیل حاصله تا یک هفته در یخچال و در ظرف دردار محفوظ در برابر هوا قابل نگهداری می باشد.

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران