تارت وارونه گلابی






مواد لازم :
کره  50 گرم
گلابی  4 عدد پوست کنده و خرد شده
شکر یک و سه چهارم پیمانه
2
تا تخم مرغ درشت
خامه ترش یک سوم پیمانه
پوست لیم یا پرتقال رنده شده نصف ق چ
نصف ق چ عصاره وانیل خالص
آرد همه منظوره یک پیمانه و 2 ق غ
نصف ق چ بکینگ پودر
نمک یک چهارم ق چ
کشمش کمی

کره اضافی یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

فر رو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قالب رو با کره چرب کنین و گلابی های قاچ شده و کشمش رو داخلش بچینین . یک پیمانه شکر و 3/1 پیمانه آب رو داخل یک شیر جوش بریزین و روی حرارت تند بذارین تا کهربایی رنگ شده کره اضافی را افزوده. سپس کارامل رو روی گلابی  ها بریزین .

کره و باقی شکر را در داخل همزن بزنین تا کرمی و نرم بشه . تخم مرغ ها رو یکی یکی داخل مایه بریزین و با همزن با دور کند بزنین خامه ترش و پوست لیمو و وانیل رو اضافه کنین . آرد و بکینگ پودر و نمک رو الک کنین و بعد به مایه اضافه کنین و با لیسک آرام هم بزنین . سپس روی گلابی و کارامل بریزین .

حدود 30 تا 40 دقیقه بپزین و با خلال چوبی تست کنین که پخته یا خیر .حدود 15 دقیقه بذارین تا خنک بشه بعد قالب رو وارونه کنین و داخل ظرف مناسب برگردانید و با کمی بادام تست شده تزیین کنید

 

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران