پنکیک






موادلازم

 

1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
1  نوک قاشق نمک
1 قاشق چای خوری شکر سفید
2 عدد تخم مرغ بزرگ (زده شده)
30 گرم کره (ذوب شده وبه دمای محیط رسیده)
شیر 300 میلی لیتر
225 گرم آرد ساده
روغن مایع برای سرخ کردن


روش تهیه

همه مواد را با هم مخلوط کرده و از یک صافی درشت عبور دهید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی داغ شود سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع در ان ریخته و پس از داغ شدن روغن به اندازه یک  چهارم پیمانه از مایه را در تابه ریخته و پس از طلایی شدن یک طرف آنرا برگردانید و اجازه دهید  سمت دیگر ان نیز طلایی شود. با این رسپی حدود 14 عدد پنکیک خواهید داشت.

 

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران