مارمالاد گیلاس


    
گیلاس :1 کیلوگرم
شکر:500  گرم
ژلاتین  یک ورق

 طرز تهیه:

گیلاس ها را می شوییم و دم  آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس کمی له  کرده و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم یک شب تا صبح بماند و آب بیندازد.

مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم  می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مارمالاد، کاملاً سفت شود.

ژلاتین را در کمی آب جوش کاملا حل می کنیم و آن را داخل مارمالاد می ریزیم .حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا در محیط سرد شود.
به دلیل وجود ژلاتین بهتر است مارمالاد در یخچال نگهداری شود
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران