پیتزا پاپ




مواد لازم
شکر
۱/۲ قاشق چایخوری
آب ولرم
۱ پیمانه
خمیر مایه
۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر
۲ قاشق سوپخوری
آرد سفید
کمی بیشتر از دو پیمانه
نمک
۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه .
خمیر را منتقل کنید به یک کاسه بزرگ که از قبل چرب شده و روی کاسه را سلفون بکشید و در جای گرم بگذارید به مدت یکساعت یا تا زمانیکه سایزخمیر دو برابر بشه

سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت صاف کرده و با یک لیوان بزرگ به فرم دایره کاتر بزنید ..دایره ها را به سینی فر منتقل کرده و در هر کدام یک سیخ چوبی فرو کرده و لبه ها را کمی برامده کنید.

روی پیتزاها را با مواد دلخواه پر کنید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده ،قرار دهید.

 

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران