مافین سیب


مافین سیب





مواد لازم






کره  175 گرم
شکر 250 گرم
شیره خرما 75 میلی لیتر
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
آرد گلها 250 گرم
بیکینگ پودر گلها 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین گلها 1 قاشق سوپخوری
سیب 3 عدد متوسط
رنده پوست و آب یک عدد پرتقال
سیب کوچک یک عدد برای تزیین


روش تهیه

فر را روی 180 درجه تنظیم نمایید.شکر،کره،شیره خرما را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.تا کره کمی گرم و مواد مخلوط شود.





 سپس کنار گذاشته تا سرد شود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط نمایید. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه نمایید





سپس سیب ها را که از قبل پوست کنده و مکعبی ریز خرد کرده اضافه نمایید. آب پرتقال و رنده پوست آن را افزوده و اضافه نمایید.
مواد کیک را در کپسول مافین ریخته و روی آن را با برش های نازک کیک تزیین نمایید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر صبخ نمایید.



فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران