دسر مغزدار

دسرهای فانتزی با پودر فرنی گلها






دسر مغزدار



مواد لازم


پودر فرنی گلها    یک بسته
پودر ژله دلخواه  نصف بسته
شیر                سه پیمانه
پودر کاکائو     یک قاشق سوپ خوری


روش تهیه


   ابتدا پودر فرنی را در سه پیمانه شیر حل کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی غلیظ شود


   حرارت را خاموش کرده و پودر ژله را اضافه کرده خوب هم بزنید تا کاملا دانه های ژلاتین حل شود



    به یک چهارم از فرنی پودر کاکائو را افزوده و بهم می زنیم
    قالب مورد نظر را ابتدا با کمی آب سرد مرطوب کرده و حدود نیم ساعت در فریزر قرار داده سپس  مایه فرنی سفید  را در آن ریخته  و اجازه می دهیم کمی خود را بگیرد



   با کمک یک قاشق کوچک وسط فرنی را خالی کرده و با فرنی کاکائویی پر می نماییم
    مجددا ظرف را در یخچال  برای 6 ساعت قرار می دهیم
    ظرف را 5 تا 10 ثانیه در آب گرم قرار داده سپس در ظرف سرو برگردانید

نکات


می توانید به جای ژله از دو قاشق سوپخوری ژلاتین استفاده نمایید
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران