پلو میگو

پلو ميگو



مواد لازم
برنج 3 پيمانه
ميگو 2 پيمانه
سبزي پلويي خرد شده 2 پيمانه
شنبليه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
پياز داغ 4 قاشق سوپخوري
ادويه کاري 1 قاشق سوپخوري
چاشني مرغ و ماهي 1 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز و نمک به ميزان لازم

 
روش تهيه
ابتدا پياز داغ و اويه کاري را کمي تفت داده


سبزي را به همراه شنبليله اضافه کرده تفت مي دهيم. سپس برنج شسته شده را به همراه 4 پيمانه و نيم آب و کمي روغن اضافه کرده و مانند کته دم مي کنيم



در ظرفي ديگر پياز داف و ميگو را فقط کمي تفت مي دهيم



چاشني مرغ و ماهي را افزوده و کمي ديگر تفت مي دهيم


فلفل قرمز و ليمو ترش را افزوده وشعله را خاموش مي کنيم


   یک ربع انتهايي دم کشيدن برنج ميگو را روي آن ريخته و در صورت تمايل کمي زعفران دم کرده نيز اضافه کرده ، در ظرف را بسته و دم مي کنيم



نکته دقت کنيد ميگو خيلي کم تفت بخورد تا سفت نشود
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران