آدم برفـی تخـم مرغـی


 

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.

مواد لازم برای 6 عدد آدم برفی:

- تخم مرغ آب پز شده (سفت و در اندازه بزرگ)     :6 عدد
- تخم مرغ آب پز شده (سفت و در اندازه کوچک) :6 عدد
- فلفل سیاه نکوبیده :30 عدد
- هویج :1 عدد
- سیخ چوبی یا پلاستیکی :1 عدد
- ماکارونی رشته ای (نپخته) :6 رشته
- جعفری تازه: به مقدار لازم
 
طرز تهیـه:
 
- پوست تخم مرغ های آب پز شده را جدا کرده، سپس با پوست کن، پوست هویج را بصورتی نازک بگیرید.
- از دو سر ابتدایی و انتهایی هویج شش برش حلقه ای کوچک و شش برش حلقه ای بزرگتر با ضخامت 0.5 سانتیمتر جدا کنید.

      






- از دو سر هر تخم مرغ یک برش نازک افقی جدا کنید.

- یک عدد تخم مرغ کوچک را بر روی یک تخم مرغ بزرگ قرار داده و سیخ چوبی یا پلاستیکی را از مرکز دو تخم مرغ با فشار تا انتها رد کرده و آن را خارج نمایید تا سوراخی در هر دو تخم مرغ بوجود آید.

- به همین ترتیب، یک برش کوچک هویج را بر روی برش بزرگتر هویج قرار داده و سیخ چوبی را از مرکز هر دو با فشار رد کرده، سپس خارج کنید تا سوراخی در مرکز هویج ها ایجاد شود.







       
- حال یک رشته ماکارونی را از طریق سوراخ های ایجاد شده در دو تخم مرغ داخل نمایید. سپس دو برش هویج را از طریق رشته ماکارونی فرو رفته، رد کرده و بشکل کلاه بر روی سر تخم مرغ کوچکتر قرار دهید. 

- اضافه رشته ماکارونی خارج شده از کلاه هویجی را بریده و جدا کنید.
 
- با نوک سیخ، سوراخ های بسیار ظریفی برای چشمان، بینی و دکمه های آدم برفی بر روی تخم مرغها ایجاد نمایید. فلفل های سیاه نکوبیده را در محل
فرو رفتگی چشم ها و دکمه های آدم برفی قرار دهید. برای بینی آن نیز از یک قطعه هرمی شکل بریده شده از هویج استفاده کنید. دو شاخه ی کوتاه جعفری را برای دست ها، در دو طرف بدن آدم برفی قرار دهید.








        

- سینی پیش غذای شما آماده سرو است.

 

منبع: منتخب از وبسایت roxyskitchen ، بتاریخ دسامبر 2011 
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران