کوکیـز فلورانتیـن




مواد لازم (برای حدود 25 الی 30 عدد کوکیز) : 

کره (دمای محیط):3/1 پیمانه

جو پرک :2/1 پیمانه سرخالی

بادام (خرد شده نگینی): 2/1 پیمانه سرخالی

پودر ناگیل (تست شده): 8/1 پیمانه + 1 قاشق چایخوری

شکر :3/1 پیمانه

آرد سفید قنادی (الک شده) :3/1 پیمانه                                      

بادکا:8/1 پیمانه (حدود 40 گرم)

خامه:8/1 پیمانه + 2/1 قاشق سوپخوری  

عصاره وانیل و یا اسانس وانیل (مایع): 2/1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تزیین کوکیز :

شکلات چیپسی یا تخته ای نیمه شیرین:170 گرم

کره :2/1 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته (برای تزیین): مقداری

توت فرنگی (برای تزیین):مقداری  


 

مدت زمان آماده سازی: 10 الی 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 10 دقیقه

مدت زمان خنک شدن: 20 دقیقه

میزان سختی بعمل آوری: متوسط


 

دستور تهیه :

1_ در یک ظرف پیرکس (اندازه متوسط) کره را ذوب نمائید. سپس به آن جو پرک، شکر، آرد، خامه و وانیل را اضافه کرده مواد را با هم مخلوط کنید. حال بادکا را افزوده با مواد ترکیب کنید. در انتها بادام خرد شده و پودر نارگیل تست شده را بیفزایید.



2_ فر را با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

 

3_ کف سینی فر را با کاغذ روغنی و یا ورقه سیلیکونی بپوشانید. از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در داخل سینی قرار دهید. بهمین ترتیب گلوله های مواد را با فاصله 5 سانتیمتر از یکدیگر قرار دهید (دقت شود در هر سینی بیشتر از 12 گلوله نگذارید چون مواد در اثر حرارت باز و پخش میشود). سپس تمامی گلوله ها را با کمک لیسک، یا پشت یک قاشق و یا با نوک انگشتتان که مرطوب شده باشد صاف کرده بشکل دایره درآورید. 

 


4_ سینی حاوی کوکیزها را بمدت 6 دقیقه یا تا زمانیکه شیرینی ها طلائی شود در فر گرم شده قرار دهید. 

 



5_ سینی را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، شیرینی ها را از سینی خارج و بر روی یک کاغذ روغنی بگذارید تا کاملا سرد شود.

 

6_ می توانید شکلات خرد شده را به انضمام کره در مایکروویو با قدرت 100% بمدت 30 الی 45 ثانیه نرم و ذوب کرده و پس از خروج از مایکروویو ترکیب را مدام هم بزنید تا براق و روان گردد و یا به روش بن ماری شکلات را ذوب و با یک قاشق کره مخلوط کرده مدام هم بزنید.  


 


7_ بکمک لیسک یک طرف کوکیز را آغشته به شکلات ذوب شده نموده، سپس بر روی سطح شکلاتی، کوکیز دیگری را قرار دهید تا بشکل ساندویچ درآید. کوکیز های ساندویچ شده را بر روی کاغذ روغنی در فضای آزاد (محیطی خنک) قرار دهید تا شکلات اصطلاحا ببندد. کوکیز های آماده شده را می توانید در دمای محیط تا چند روز نگهداری نمایید.

 


8_ برای سرو شیرینی می توانید بین هر دو ساندیچ کوکیز، خامه فرم گرفته و توت فرنگی یا برشی از میوه دلخواهتان را قرار دهید.
 



ارزش غذایی (یک ساندویچ کوکیز فاقد تزیینات خامه و میوه):

انرژی: 110 کیلو کالری – کل چربی: 6 گرم – چربی های اشباع: 3.5 گرم - کلسترول: 10 میلی گرم – سدیم: 35 میلی گرم 
کربو هیدرات: 15 گرم – فیبر غذایی: 0 – شکر: 11 گرم – پروتئین: 1 گرم – ویتامین A: 2% - آهن 2%

فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران