12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)


داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم.

1. پیمانه های اندازه گیـری


پیمانه های اندازه گیری در دو نوع فلزی و پلاستیکی با لبه های سر تخت برای اندازه گیری موادی همچون آرد، حبوبات و غلات استفاده می شود. پیمانه ها در چهار اندازه ی پیمانه کامل، 2/1 ، 3/1 و 4/1 موجود است. پیمانه ی مخصوص اندازه گیری مایعات نیز با گنجایش از یک تا چهار پیمانه در دو نوع پلاستیکی و شیشه ای (از جنسی که بتوان سطح مایعات را براحتی دید) وجود دارند.  
  


2. قاشق های اندازه گیـری

گاهی با اندازه گیری چشمی برخی مواد نظیر نمک، رنده جوز هندی و غیره، آن طعم و رایحه مورد نظر حاصل نمی شود. بلکه به کمک قاشق های اندازه گیری و مطابق با دستور پخت می توان به طعم دلخواه در غذا یا شیرینی دست یافت.

 
3. ابـزار پوست کنـی

با این ابزار براحتی می توان اقدام به جدا کردن پوست میوه جات و همچنین سبزیجات نمود. بهنگام خرید، پوست کنی را انتخاب کنید که براحتی در دست تان جا گرفته، تیغه ای تیز داشته و نوک آن کمی کشیده تر و تیز باشد برای در آوردن نقاط گره دار و یا تیره ی سبزیجاتی نظیر سیب زمینی. از این وسیله برای جدا کردن تراشه هایی از پنیر پارمزان و یا شکلات تخته ای هم می توان استفاده کرد.
      


4. آسیاب دستی بـرای فلفل سیاه نکوبیده

با افزودن ذرات پودری شکل فلفل سیاه آسیاب شده، طعمی کمی تند ولی دلپذیر با رایحه فلفل تازه به غذای خود ببخشید. تفاوت در عطر و طعم فلفل سیاه پودر شده آماده و فلفلی که بکمک آسیاب دستی در لحظه قابل پودر شدن است، بسیار چشمگیر است.

 
5. رنـده چهار وجهـی استیـل

این وسیله قابلیت استفاده همزمان از چهار اندازه متفاوت برای رنده کردن را در اختیارتان می گذارد. از رنده ریزتر می توان برای رنده کرده پنیرهای سفت و مقاوم و یا شکلات تخته ای، و از رنده درشت تر می توان برای رنده کردن مواد غذایی نظیر هویج و یا پنیر چدار استفاده نمود.
  

6. همـزن دستـی

همزن های دستی برای هم زدن تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ، ترکیب کردن مواد سس سالاد و بطور کلی حل کردن مواد جامد در مایعات ایده آل می باشند. همزن ها در اندازه های مختلف با سر بسته (بالونی شکل و یا مدور) و یا سر باز (سر ساچمه ای) و در دو جنس استیل ضد زنگ و نایلونی در بازار موجود است. جنس نایلونی آن مانع از ایجاد خراش بر روی سطح ظرف می گردد.
     




منبع: منتخب از وبسایت Cookinglight
فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران