چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم


چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم





مواد لازم





بیسکویت دایجستیو 200 گرم پودر شده
کره  100 گرم ذوب شده
پودر کاکائو در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری


روش تهیه
 
یکی از ساده ترین کراست ها یا پوسته  ها انواع بیسکویتی آن است . شما می توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه استفاده نمایید . مقدار کره هم از نصف تا یک سوم مقدار بیسکویت متغیر است . اگر مقدار کمتری کره استفاده کنید کراست شما غیر منسجم تر ولی در عوض کم کالری تر می شود.
ابتدا کره را روی حرارت پایین ذوب کنید دقت کنید به محض آب شدن کره آنرا از روی حرارت بردارید.بیسکویت و پودر کاکائو را که به کمک دستگاه غذا ساز پودر کرده اید به آن اضافه نمایید




 
ترکیب حاصله را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمک دست در کف و دیواره ها پخش و فشرده نمایید . سپس ظرف را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار داده .
پوسته شما آماده است می توانید آنرا با با انواع ژله و خامه و یا مایع چیزکیک ژلاتینی پر نمایید








فرم نظرات کاربران

نظرات کاربران