1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترافل های پذیرایی

یکی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار ، ترافل های پذیرایی می باشد که با استفاده از پودر پسته ، بادام و نارگیل گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

سالاد برنج برزیلـی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درختی از میوه

برای تزیین میز شام خود می توانید با ارائه درختی از میوه جات فصل، تحسین میهمانان خود را برانگیزید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15