حلوای هندی

هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است.هویج منبع غنی بتاکاروتن است که بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A می باشد. یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

آیا آرد را می بایستی قبل از مصرف الک کرد؟

سوال: آیا واقعا ما نیازی به الک کردن آرد داریم؟ پاسخ: خیر، اجباری در کار نیست. آیا بحث در همین جا خاتمه می یابد؟ نه کاملا!
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی هویج با آرد برنج گلها

در این قسمت دستور کامل تهیه فرنی هویج برای کودکان با آرد برنج گلها در اختیار شما کاربران عزیز قرار گرفته است
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرني آووکادو

برای کودکان 8 ماه به بعد یکی از فرنیهای مقوی و خوب ، فرنی آووکادو می باشد که دستور تهیه آن را از ادامه مطلب پیگیری نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

پیش غذایی با تزیین کفشدوزک

دستور تهیه: 1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و ماست را با هم ترکیب نموده تا یکدست و کرمی شود. سپس 1 قاشق سوپخوری از آن را در ظرفی جداگانه با افزودن چند قطره از رنگ مشکی، رنگی نموده و به یک قیف یکبار مصرف انتقال داده و در یخچال قرار دهید. 2. اینک پیازچه و جعفری خرد شده را بهمراه پودر سیر به باقیمانده مخلوط پنیر خامه ای و ماست اضافه نمایید. از ترکیب حاصل بمقدار لازم بر روی هر بیسکویت طوری قرار دهید که از لبه بیسکویت فاصله داشته باشد. 3. دو برش از گوجه فرنگی های مینیاتوری را با فاصله از یکدیگر (شبیه به بال کفشدوزک) بر روی لایه کرمی قرار دهید. برای سر کفشدوزک زیتون را در بالای گوجه فرنگی ها قرار دهید. اگر اندازه زیتون با سایز بیسکویت و گوجه ها مطابقت ندارد می توانید آن را از درازا دو نیم کرده و از یک نیمه ی آن برای سر استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم

یکی از ساده ترین کراست ها یا پوسته ها انواع بیسکویتی آن است شما می توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه استفاده نمایید در تهیه آن می توانید از پودرکاکائو گلها نیز استفاده نمایید
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتف مرغ کبابی در فر

یک کاسه متوسط بردارید ومواد رو با هم مخلوط کنین و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار دهید. سپس بالهای مرغ رو داخل ظرف مخصوص فر بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. سیب زمینی متوسط را بعلاوه قاچ کنید. داخل یه دستمال کاغذی ضخیم بپیچید و با آب کاملا مرطوب نمایید سپس در بشقابی قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در میکرو فر گذاشته تا نرم شود . سیب زمینی را با کمی نمک و کره سرو نمایید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15