1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با شکلات، موز و بلغور جـو

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

تزیین تربچه با طرح گل ساکورا

تربچه معمولا در تمامی فصول در دسترس است، بهمین خاطر به روشی ساده تزیین آن را بشکل گل ساکورا همراه با تصاویر به شما می آموزیم. با افزودن چاشنی هنر به غذای خود، هنگام ارایه آن با تزیینات جانبی، تاثیر طعم لذیذ غذا را دو چندان نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

خمیر پیتزای فوری

به آب ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن مایع و نمک و مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرارداده و ورز دهید تا کاملا یکدست شود خمیر را در ظرف پیتزا کمی چرب شده با دست پهن کنید و مواد پیتزا دلخواه روی خمیر چیده و به مدت 30 دقیقه خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده پخت نمایید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک آناناس

یکی دیگر از کیکهای حرفه ای که با پودر کیک گلها قابل تهیه می باشد ، کیک آناناس می باشد که دستور تهیه آن بدون استفاده از فر در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر شکلاتی

یکی از دسرهای فانتزی که با پودر فرنی گلها تهیه می گردد ، دسر شکلاتی می باشد که دستور تهیه آن در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

آش رشته

با استفاده از رشته آش گلها وحبوبات و پیاز داغ و...گلها می توان یک غذای ایرانی پرطرفدار به نام آش رشته تهیه نمود که روش تهیه آن در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه میوه آناناس تازه را برش دهید؟

برخی افراد از خرید میوه آناناس تازه خودداری می کنند، فقط بدلیل واهمه از جداسازی پوست آن و برش دادن گوشت این میوه لذیذ و مقوی. برای این کار کافیست یک کارد تیز و بزرگ آشپزخانه و یک تخته برش داشته باشید. با کمک تصاویر زیر براحتی می توانید یک آناناس بزرگ را براحتی به قطعات مکعبی شکل کوچک تبدیل کنید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15