1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش سیزدهم)

ابتدا بگذارید تخم مرغ خارج شده از یخچال، به دمای محیط برسد. سپس سفیده را از زرده طوری جدا کنید که ذره ای ولو ریز و کوچک از زرده با سفیده قاطی نشود، چرا که با قاطی شدن این دو، سفیده بعمل نخواهد آمد. اگر پس از جدا کردن سفیده، حس کردید که به دمای محیط نرسیده است، آن را مدتی بهمان شکل بگذارید بماند. اینک با کمک همزن برقی و یا دستی تمیز و خشک، سفیده را در ظرفی مسی یا از جنس استیل با سرعت بالا هم بزنید تا حجیم شده و نوک پیدا کند. به بیانی دیگر با ادامه هم زدن، سفیده کمی سنگین شده و با برعکس گرفتن پره همزن، حالت نوک دار آن کاملا حفظ شده و باقی می ماند.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای توت فرنگی

پس از آنکه دم توت فرنگی ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه لای آنها شکر بپاشید و یک شب بگذارید تا توت فرنگی ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش شانزدهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل

صبحانه ای مقوی با شکلات، موز و بلغور جـو

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. سوفله

سوفله پنیر

اول زرده تخم مرغ از سفیده جدا کنید. سپس سفیده را در یخچال قرار دهید و حرارت فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید . شکلات سفید را روی بخار آب قرار داده تا ذوب شود پنیر خامه ای را نیز افزوده از روی بخار آب برداشته و کاملا مخلوط کنید وانیل و زده را افزوده و بت همزن دستی بزنید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. نان ها

دونات

شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد. تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه. به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15