1. شیرینی و کیک
  2. نان ها

دونات

شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد. تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه. به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک

صبحانه ای مقوی با شکلات، موز و بلغور جـو

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. سوفله

سوفله پنیر

اول زرده تخم مرغ از سفیده جدا کنید. سپس سفیده را در یخچال قرار دهید و حرارت فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید . شکلات سفید را روی بخار آب قرار داده تا ذوب شود پنیر خامه ای را نیز افزوده از روی بخار آب برداشته و کاملا مخلوط کنید وانیل و زده را افزوده و بت همزن دستی بزنید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

پنکیک

همه مواد را با هم مخلوط کرده و از یک صافی درشت عبور دهید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی داغ شود سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع در ان ریخته و پس از داغ شدن روغن به اندازه یک چهارم پیمانه از مایه را در تابه ریخته و پس از طلایی شدن یک طرف آنرا برگردانید و اجازه دهید سمت دیگر ان نیز طلایی شود
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوسبزی

سبزی خشک را در 4 پیمانه اب حداقل به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس با تخم مرغهای زده شده و باقی مواد با هم مخلوط کنین و حدود 2 الی 3 ق غ هم از روغن مایع داخلش بریزید .
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت وارونه گلابی

فر رو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قالب رو با کره چرب کنین و گلابی های قاچ شده و کشمش رو داخلش بچینین . یک پیمانه شکر و 3/1 پیمانه آب رو داخل یک شیر جوش بریزین و روی حرارت تند بذارین تا کهربایی رنگ شده کره اضافی را افزوده. سپس کارامل رو روی گلابی ها بریزین .
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش بامیه و کاری

گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پیازداغ را مخلوط کرده خوب ورز می دهیم و به اندازه گرده قلقلی می کنیم و کمی تفت می دهیم پیاز را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود سپس بامیه را افزوده و تفت می دهیم بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و قلقلی ها را به آن می افزاییم.سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل خورش ریخته و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد .
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15