1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوسبزی

سبزی خشک را در 4 پیمانه اب حداقل به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس با تخم مرغهای زده شده و باقی مواد با هم مخلوط کنین و حدود 2 الی 3 ق غ هم از روغن مایع داخلش بریزید .
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش بامیه و کاری

گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پیازداغ را مخلوط کرده خوب ورز می دهیم و به اندازه گرده قلقلی می کنیم و کمی تفت می دهیم پیاز را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود سپس بامیه را افزوده و تفت می دهیم بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و قلقلی ها را به آن می افزاییم.سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل خورش ریخته و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد .
ادامه مطلب
  1. صبحانه

پنکیک

همه مواد را با هم مخلوط کرده و از یک صافی درشت عبور دهید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی داغ شود سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع در ان ریخته و پس از داغ شدن روغن به اندازه یک چهارم پیمانه از مایه را در تابه ریخته و پس از طلایی شدن یک طرف آنرا برگردانید و اجازه دهید سمت دیگر ان نیز طلایی شود
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت وارونه گلابی

فر رو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قالب رو با کره چرب کنین و گلابی های قاچ شده و کشمش رو داخلش بچینین . یک پیمانه شکر و 3/1 پیمانه آب رو داخل یک شیر جوش بریزین و روی حرارت تند بذارین تا کهربایی رنگ شده کره اضافی را افزوده. سپس کارامل رو روی گلابی ها بریزین .
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک هلو

در یک ظرف مواد خشک را مخلوط کرده و از الک بگذرانید. سپس در ظرفی دیگر گره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید تا کاملا کرم رنگ شود . مواد خشک را کم کم افزوده و با کمک لیسک به آرامی مخلوط
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی موز

یکی دیگر ازفرنیهای مخصوص کودکان از 8 ماهگی به بعد ، فرنی موز می باشد که دستور تهیه آن به طور مشروح در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15