1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

پنگوئن های شکلاتی

ایده ی پنگوئن های شکلاتی براحتی با استفاده از رول های شکلاتی یا شکلات مغزداراستوانه ای شکل، تکه هایی از پرتقال شکری یا پاستیل پرتقالی، مارشمالو، تافی شکلاتی نرم، چشم های آبنباتی آماده و یا پنیر خامه ای سفت و شکلات چیپسی، با همراهی فرزندانتان قابل اجرا است.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

موهیتو

یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار جهت پذیرایی از مهمانان در منزل موهیتو می باشد که با موادی بسیار ساده و کم هزینه امکان تهیه آن وجود دارد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مارمالاد گیلاس

گیلاس ها را می شوییم و دم آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس کمی له کرده و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم یک شب تا صبح بماند و آب بیندازد. مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مارمالاد، کاملاً سفت شود.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوی کـدو با چاشنی پنیر فتا

مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. صبحانه

معجونی اشتها برانگیز از موز، کیوی و بلغور جو

بطور عمومی دستور بعمل آوردن جو برای معجون های پیش ساخته، بشرح زیر می باشد: 1. ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. 2. در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

چیپـس سبزیجات با طعم رزمـاری

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه مدت زمان پخت: 25 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

بنیه پیاز و کدو

بنیه پیاز و کدو یک نوع غذای گریل شده است که با پودر پفکی گلها، آرد ذرت گلها و لیمو فلفلی گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15