1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر سیب شکم پـر

در این مقاله، دسری فرانسوی با سیبی که درونش با شکلات بادامی و یا بدلخواه با شکلات فندقی (Nutella) پر و طعم دار شده و با پوششی از خمیر پفی (هزارلا) تزیین گردیده است، تقدیم شما می گردد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

پلو میگو

با استفاده از انواع ادویه جات گلها و چاشنیهای گلها دستور تهیه پلو میگو در این بخش در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه یا میان وعده ای مقوی با انبه، نارگیل و بلغور جو

صبحانه پیش ساخته گرمسیری، سالم و مقوی که مقدمات آن را می توان براحتی از شب قبل فراهم نمود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه خواندن صحیح دستورات شیرینی پزی

در این مقاله به ساده ترین و در عین حال مهم ترین گام در راه شیرینی پزی می پردازیم؛ یعنی دستور العمل پخت. دستور پخت شبیه به یک نقشه است، پس همانطور که باید نحوه خواندن یک نقشه را بدانیم، درست خواندن دستور پخت شیرینی نیز حائز اهمیت است.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. دم نوش

دمنوش گلابی و دارچین

گلابی را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های ان را خارج کرده و به همراه پوست و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به ان آب می افزاییم و لازم است که حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا گلابی کاملا پخته شود
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیکــــــ دارچین و ماست

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 40 دقیقه مدت زمان خنک شدن: 60 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک تاس کباب و هویج

در میان خوراکهای ایرانی ،خوراک تاس کباب با هویج از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که دستور تهیه آن به همراه تصاویر مربوطه در ادامه مطلب در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه شکلات را تمپر (temper)کنیم ؟

اگر بخواهید شکلات قالبی درست کنید باید از شکلات های پوششی استفاده کنید که نیاز به تمپرینگ دارد. اگر بدون تمپرینگ شکلات را گرم یا سرد کنید، بلورسازی کره کاکائو موجب ساخت بلورهایی با اندازه‌های مختلف (بلورهای بد) شده و شکلات شما شکفته می‌شود – یعنی مات شده و روی آن تکه‌های سفید ایجاد خواهد شد. همچنین به جای اینکه سفت و محکم شود، به طور ناخوشایندی شُل می‌شود.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15