1. نوشیدنی ها
  2. دم نوش

شکلات داغ با طعم فندق

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک سیب

با آرد سفید گلها ودارچین گلها میتوان کیک سیب را تهیه نمود که کیکی متفاوت خواهد بود
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی با استفاده از پودر کاکائو گلها و بکینگ پودر گلها و آرد سفید گلها و مواد دیگر تهیه می گردد که پس از تهیه می توانید با سلیقه خود آن را تزئین نمایید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

نوشیدنی مــوز

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه مدت زمان پخت: - میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

تارت بادمجان کبابی

برای تهیه خمیر، آرد و کره و نمک و ادویه را درون غذاساز بریزید تا به صورت گلوله‌های ریز در بیایند. زرده‌ تخم‌مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. تصویر 6و7و8 خمیر را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید . سپس آنرا روی ظرف پای قرار داده و اضافه ها را با چاقوی تیز ببرید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای پاپریکا

پاستای پابریکا با پودر پابریکای گلها ودیگر چاشنیهای گلها قابل تهیه می باشد که در کنار ان برای سرو با پاستا روش تهیه میت بال نیز در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15