1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم

یکی از ساده ترین کراست ها یا پوسته ها انواع بیسکویتی آن است شما می توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه استفاده نمایید در تهیه آن می توانید از پودرکاکائو گلها نیز استفاده نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای گلابی جنگلی

گلابی جنگلی را از وسط نصف می کنیم و هسته ها را می گیریم. سپس نیمی از شکر و تمام گلابی جنگلی ها را لایه لایه در قابلمه ریخته و یکروز در یخچال قرار می دهیم. سپس نصف شکر و 2 لیوان آب را به گلابی جنگلی و شکر اضافه می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که جوش آمد حرارت را کم می کنیم و در ظرف را بسته اجازه می دهیم با حرارت ملایم یک ساعت بماند تا قوام پیدا کند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تهیه میان وعده های سالم و لذیذ برای کودکان

تهیه میان وعده های سالم و در عین حال جذاب تمایل کودکان به خوردن مواد غذایی مفید را دو چندان می کند. ضمن اینکه آنها را با هنر تزیین غذا بشکلی بسیار ساده آشنا می نماید. در زیر با ارایه چند ایده ساده که میوه تشکیل دهنده همه آنها موز می باشد از شما نیز دعوت می کنیم تا در این کار خلاقانه سهیم شوید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر مغزدار

یکی از دسرهای فانتزی ، دسر مغردار می باشد که توصیه می گردد با پودر فرنی گلها تهیه گردد که با کلیک روی ادامه مطلب می توانید دستور تهیه آن را مشاهد نمایید
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با شکلات، موز و بلغور جـو

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

آش رشته

با استفاده از رشته آش گلها وحبوبات و پیاز داغ و...گلها می توان یک غذای ایرانی پرطرفدار به نام آش رشته تهیه نمود که روش تهیه آن در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

خمیر پیتزای فوری

به آب ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن مایع و نمک و مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرارداده و ورز دهید تا کاملا یکدست شود خمیر را در ظرف پیتزا کمی چرب شده با دست پهن کنید و مواد پیتزا دلخواه روی خمیر چیده و به مدت 30 دقیقه خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده پخت نمایید
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15